Välj en sida

Min motivation, inspiration  har blivit mitt sätt och leva. Jag motivera, inspirera mig själv genom andra människor, platser och saker som man inte kan ta på, saker som bara driver runt i universum, saker som slumpen och ödet.  Jag försöker sätta mig själv i såna situationer som gör att jag motiveras och utvecklas hela tiden. Det är jäkligt svårt i det vardagliga livet jag har men just möten med människor, krävs det så jäkla lite för att göra så stor skillnad i ditt liv eller någon annans liv.  Att du tar dig tid och prata med någon annan människa som behöver prata eller någon du träffa på stan, gymmet eller liknande. Det är så lite som sagt som kan göra att du berör någon annan, ett leende eller en grym kommentar. Vi har så mycket och lära av varandra. 

När det gäller möten med människor så försöker jag lära mig av alla, även dom jag inte egentligen går ihop med men saken är den att dom kan lära dig iallafall. Dom personerna som berör mig mest är dom som är riktiga original, folk som vågar gå mot strömmen, dom som säger NEJ när du eller jag säger JA. Dom som vågar ha annorlunda kläder eller annorlunda hårfärg där prata vi mod. För just mod är extremt viktigt ifall du vill utvecklas, ifall du vill göra något annat men inte våga, då krävs det mod

Dom sista 5 åren har jag börjat resa, det i sin tur har gjort att jag har fått besöka fantastiskta platser, visst bilder i all ära men att vara på plats och ibland får man till och med nypa sig i armen och tänka, fan är detta på riktigt? Stanna upp, njut och kolla runt omkring dig, det händer så jäkla mycket skit idag med mord, och sjukdomar för du kanske inte lever imorgon, lär dig leva i nuet och lär dig uppskatta allt runtomkring, det tänket försöker jag ha, det går inte alltid men jag försöker åt åtminstone.

Slumpen och ödet, vad betyder då det för mig? När jag va iväg och vandrade camino de santiago så lärde jag mig att ödet faktiskt finns på riktigt . Jag kan varken se det eller ta på det men det kommer till mig när jag behöver det som mest. Det är också en sak som motivera och inspirera mig till att leva det liv jag lever idag, jag försöker resa runt, träffa folk och vill universum att jag träffa min nästa flickvän eller nästa bästa kompis så gör jag det, det är inget jag jagar men det är det som är så jäkla spännande. 

Många säger till mig att dom gilla det liv jag lever, många säger även att jag måste slå sig till ro. Jag lyssna på alla, det jag vill tar jag in, det jag inte vill ta in åker ut lika snabbt. För det är så svårt att ha detta tänket med folk som själva inte har detta tänket att våga kasta sig ut i livet, jag misslyckas ofta, jag tar ofta felbeslut, men jag försöker åt åtminstone och det är för mig det viktigste. Jag va så jävla besviken på mig själv att jag inte klarade gå hela caminon, men nu i efterhand är det inte det viktigaste, det viktigaste för mig va att jag försökte, jag va redan en vinnare när jag klev på flyget ner till Spanien. 

Vill ni ha förändring så gör något åt saken, man kan fan inte mer än att misslyckas, men då har ni åtminstone försökt. 

Dagens bild

//Robban 

Translate