Välj en sida

Tiden? Vad är det egentligen? Många lever som om tid är allt dom har, saken är den att vår tid på denna jord är enormt begränsad.

Tar inget eller ingen för givet, visa uppskattning till dom du bryr dig om för just våra liv, vår “tid” kan bara inom loppet av en sekund vara över. Om du bara hade en dag kvar på denna jord, vad skulle du då göra? Vilka skulle du då träffa en sista gång? Försök lev så varje dag! Dom viktigaste i mitt liv är mina familjemedlemmar, jag träffar dom så gott som varje dag, vi skrattar, diskuterar om allt och ingenting men en sak jag är fruktansvärt dålig på är att säga hur mycket dom betyder för mig oftare men det ska jag bli bättre på.

Jag gör det jag tycker är roligt varje dag och njuter även fast dagen varit lite halv dassig, för det finns alltid ljusglimtar, hitta dom! Jag väljer att inte vara trött när jag egentligen är det, förstå mig rätt. Visst är jag trött men istället för att lägga mig i soffan efter ett jobb pass så kanske jag snöra på mig skorna och gå en timme eller kanske kör ett pass på gymmet för att sen kunna slappa.

Vårt liv är som ett timglas, fast timglaset rinner väldigt sakta men när sanden runnit ut så kan du inte få något ogjort, då är det försent.

Se till nu att skapa den bästa versionen av dig själv, stanna upp och visa uppskattning till viktiga personer i ditt liv, glöm inte att timglaset tar slut en vacker dag, fram tills dess! Lev fullt ut, ta risker, våga misslyckas och res dig igen!

The time is now

//Robban

Translate