Välj en sida

Nu är klockan 22.05 och jag promenera till dagens nattpass, och när jag promenixar så börja min hjärna att jobba.

Jag har under mina yngre dagar försökt passa in, jag har försökt vara som alla andra, som ungdom ha det varit jättejobbigt för det kändes som att jag inte hörde hemma någonstans och man påverkas av varandra i den åldern och att inte känna sig sedd va verkligen tufft riktigt tufft.

Nu går jag här på gamla banvallen på kvällskvisten och känner mig starkare än någonsin, jag känner varken att jag måste bli sedd eller vara som alla andra. Jag går min egen väg, om människor gillar det sättet jag försöker leva och tänka så är jag glad att jag kan motivera och inspirera andra men samtidigt respektera jag dom som tycker att jag är knäpp och tokig, jag respektera dom också för jag vill inte tvinga fram något hos någon. Våga gå er egen väg, va starka när människor kolla snett på er eller slänger någon tykig kommentar om er frisyr eller era kläder.

Jag håller på att skapa den bästa versionen av mig själv och jag försöker njuta varje timme, minut och sekund av mitt liv även fast min dag har varit jobbig så finns det en ljusbit som DU kan välja att njuta av. Jag försöker sätta mig i situationer där jag växer som människa, kanske göra saker som ibland är jobbiga och att du kanske vet att du misslyckas med, men vet du vad ge aldrig upp! Jag har fått tråkiga besked detta året, visst det har tagit hårt på mig och jag har både gråtit och svurit men vet ni vad? Nu har jag sån blodad tand och om situationen dyker upp igen så kommer jag komma tillbaka starkare än någonsin. Så kämpa för något ni vill ha och ge aldrig upp!

Som ni såg i gårdagens inlägg så kommer jag ge mig ut för att försöka klara camino de santiago, jag kommer inte kunna gå vidare i mitt liv om jag inte klara utmaningar jag ge mig på, min otroliga vinnarskalle sätter ofta käppar i hjulet för mig men samtidigt är det ett bra vapen jag har att jag vill klara/vinna allt jag ge mig på.

Så till alla er där ute som kämpar med er själva, våga stå rakryggade även i dom svåra tiderna och låt ingen trampa er på tårna, för det är inget farligt att inte passa in och att inte vara som alla andra. Jag ser det såhär att våga gå sin egen väg, det krävs mod, du har det, jag har det. Bara kör!

//Robban

Translate