Välj en sida

Efter en midsommarhelg utan alkohol men med en massa vm fotboll gör mig mycket nöjd och ikväll är det dags och gå tillbaka till verkligenheten och första nattarbete passet.

Jag har 4 veckor till och arbeta och efter där väntar en massa kul. Först en vecka med familjen i Kroatien och Brac ? sen 4 veckor i Spanien och Santiago de Compostela. Så först kommer jag slappa, njuta, sola och bada, äta upp mig lite en vecka innan jag drar hem, byter resväskan mot mig ryggsäck och sätter mig på flyget från Kastrup topp biarritz två dagar senare.

Förra året hade jag en packning med mig på ca 9 kilo. Detta året ska allt halveras, jag kommer gå från en ryggsäck på 55 liter till en ryggsäck på 27 liter. Mer om min packning kommer inom kort. Saken är den att jag vill visa mig själv att jag inte behöver ha allt för att vara lycklig, att det räcker med små medel för att göra mig tillfredsställd. Jag har fortfarande inte bestämt mig ifall jag ska fortsätta ifrån där jag avslutade förra året eller om jag ska gå hela vägen från St Jean de port till Compostela, det kommer jag antagligen bestämma mig ett par dagar innan jag åker. En sak vet jag och det är att jag saknar varje dag det bekymmersfria liv jag hade när jag gick caminon, bara ta min ryggsäck, bara sätta på mina skor och bara gå, inte veta vart jag ska gå, inte veta vart jag ska äta eller sova, inte veta vad som kommer framför mig eller runt hörnet va så grym men samtidigt så skrämmande och den känslan är helt magiskt att inte ha koll på läget. Bara jag och mina tankar.

Jag tycker verkligen om att skriva här om mig och mina erfarenheter även fast jag är rätt dassig på att skriva och när jag ser att det är en hel del människor som läser och delar gör att jag både bli varm i hjärtat och få en tår i ögat. Tack!

//Robban

Translate