Välj en sida

Nu sitter jag här på tåget i Kristianstad, förväntansfull, nervös, pirrig, laddad, ja alla känslor på samma gång.

Camino de Santiago, jag trodde inte att jag skulle få chansen och träffa dig såhär snabbt igen. Jag gick ju denna leden förra året men va tvungen att ge upp med 170 km kvar till slutdestination i santiago pga en jävulsk magsjuka som inte ville släppa. Men nu är jag påväg igen, tanken va att jag skulle dragit iväg till Nya Zeeland och vandringsleden Te Araroa men efter en sjukhusvistelse med en röntgen på det så visade det sig ett litet ljumskbråck och min Nya Zeeland resa blev inställd. Nu rastlös som jag är så hittade jag en reservplan och inte vilken som helst, Santiago de compostela, vi möts igen.

Vart du för mig, det vet jag inte men må vi dela en jäkla massa glädje och skratt, gråt och möten.

Följ mig och mina reflektioner, kommentera, dela, ja gör vad ni vill?

Nu drar jag! Följ med ?‍♂️?️

Min packningslista.

Backpack 25 liters

3 t shirts

1 linne

2 par shorts

3 par kallingar

3 par strumpor

1 par stödstrumpor

Regnjacka

Fleecetröja

Sandaler

Resehanduk

Resesänglinne

Vattenflaska

Kamera

Guidebok

Resorb

Adidas ultraboost clima

Magväska

Litet sjukkitt, compeed, tejp, m.m

Allt som allt ca 5 kilo

Dagens mening!

A journey of a thousand miles begins with a single step.

//Robban

Translate