Välj en sida

En natt fylld av en kavalkad av snarkningar, i kör dessutom blev det tyvärr ingen sömn alls. Men här på Caminon är det bara att göra det man alltid gör, på med skorna, på med ryggsäcken och bara börja gå.

Idag har min vandring gått i ensamhetstecknet, bara jag och mina tankar, mina tavlor jag målar inne i min hjärna samtidigt som jag går. Jag har alltid velat att mitt liv ska bli perfekt, men perfekt kan du aldrig få det. När jag gått här så har jag reflekterat mycket, jag har inser både en och två saker faktiskt.

Allt för länge har jag varit fast i mitt förflutna och det har gjort att jag i pincip “kastat” bort en massa år känns det som men samtidigt så har det varit lärorika år och jag har bestämt mig för här och nu att verkligen verkligen försöka se framåt istället för saker som har varit.

Livet här är så enkelt, jag gilla det enkla livet, bara jag, mina skor, min ryggsäck och 4 liter vatten. Varje dag man anländer till ett nytt boende så är det samma rutiner, man tvätta sina kläder antingen för hand eller i tvättmaskin för det finns på viss boenden. Man tar en dusch och därefter en powernapp. Kasta i sig lite mat där emellan, därefter är det bara att återhämta sig, smörja in sig och lägga sig tidigt för att vara så alert som möjligt nästa dag. Att bara få “vara” tror jag att jag lär mig och uppskatta mer när jag kommer hem.

Nu sitter jag och käkar en twix och en dricker en lemonad till en fantastisk utsikt.

Imorgon kommer jag anlända till den sista stora staden innan santiago, Leon vi ses snart ??‍♂️☀️

Dagens bild!

//Robban

Translate