Välj en sida

Morgonen idag började tillsammans med en ny bekantskap, Katie 35 från Polen, vi vandrade dom första 8 km tillsammans och där snackades om allt från privatliv till caminon och denns hemligheter, en väldigt trevlig start på dagen men min plan va från första början och komma upp på toppen av berget som vi skulle bestiga idag innan solen kom så då vad det dags att säga hejdå till Katie och börja trycka på lite. För ända gången man kan då lite snabbare så är det tidiga morgorna pga att solen inte har vaknat ännu.

Jag säger såhär, jag är så nöjd att jag verkligen gjorde caminon en gång till, för sist blev jag sjuk som ni alla kanske redan vet och då hade jag ca 180 km kvar till Santiago, igår gick Jag förbi den byn jag låg sjuk i gör ett årsedan.

När jag gjorde dagens vandring upp mot bergstoppen så fick jag ständigt stanna för jag såg ordagrant den ena tavlan efter den andra, är det här på riktigt tänkte jag? Den ena vackra berget efter det andra, blandat med en grönska som gjorde att jag fick nypa mig i armen ett par gånger för detta landskapet va det absolut vackraste jag sett. Den sista biten mot santiago är den spirituella och nu förstår jag varför, just i det ögonblicket levde jag i dom sagor man bara ser på Tvn, jag fick va med om det i verkligheten och jag va där. Magiskt, absolut magiskt.

Under min vandring så träffade jag på fanastiska människor, en man som gick tillsammans med sin hund, han hade gjort skor till hunden zoro så att zoro inte skulle bränna tassarna, jag träffade Sara från Irland/Dublin, sen en dansk tjej och även en italiensk kille som jag tog följe av ett par kilometer. Efter en paus så fortsatte jag sen själv till fots, min plan va bara och gå 30 km men när jag va inne i denna sagovärlden så glömde jag borde bort kilometerna och blåsorna och inflammationen i benhinnorna som nu började smyga fram efter långa och hårda dagar i solen. Men jag levde, jag levde till fullo idag och kanske, kanske detta va en av mina mest njutningsbara dagar jag haft någonsin.

Nu har jag käkat, smörjt in mina fötter, tagit ett par inflammatoriska tabletter och duschat.

Innan jag hoppar i sängen så kommer jag ut och handla lite socker för det behövs här så man inte får blodsockerfall i värmen.

Hur långt jag ska gå imorgon står i stjärnorna. Tack för mig ?

Dagens bild!

//Robban

Translate